ru uk
2021-05-18

Як перевірити стан батареї iPhone та вимкнути регулювання продуктивності

Apple випустила нове оновлення iOS 11.3 для користувачів iPhone, щоб слідкувати за станом батареї смартфонів. Це нове оновлення включає інформацію про стан акумулятора та можливість вимкнути регулювання продуктивності акумулятора. Користувачі можуть скористатися цією функцією в iOS 11.3, щоб дізнатися, чи потребує їх батарея заміни, і відключити спірну функцію регулювання системи, яка викликає несподівані вимкнення на iPhone зі слабкою батареєю.

Як оцінити працездатність батареї iPhone

Ви можете перевірити стан акумулятора вашого iPhone в новому розділі «Стан акумулятора», де детально розповідається про вік акумулятора. Ось як це зробити:

Завантажте та встановіть iOS 11.3

Перейдіть до програми "Налаштування" після завершення установки

Прокрутіть вниз до «Батарея» і натисніть it

Натисніть "Стан акумулятора" (бета)

Тут вказано все, що потрібно знати про акумулятор. Максимальна ємність дозволить вам дізнатися, як працює ваша батарея загалом. Функція Peak Performance Capability повідомить вам, чи зношений акумулятор знижує продуктивність. Однак усі iPhone на iOS 11.3 будуть мати «Управління продуктивністю», яке дозволяє пристрою несподівано відключатися, якщо воно не може підтримувати максимальну продуктивність. Plus. , iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6s та iPhone 6 Plus. Якщо у вас iPhone 8, iPhone 8 Plus або iPhone X, ви ніколи не побачите параметр «Вимкнути», тому що в Apple вже реалізовані апаратні виправлення.

Як відключити регулювання продуктивності

несподіваного вимикання на вашому iPhone автоматично вмикається управління продуктивністю. Вимкнення управління продуктивністю відключить будь-яке регулювання і зробить ваш пристрій вразливим для майбутніх несподіваних вимкнень. Щоб вимкнути:

Переконайтеся, що ваш iPhone оновлено до iOS 11.3.

Перейдіть до «Параметри» та натисніть «Батарея». Тут ви побачите перемикач «Батарея у відсотках», «Режим низького енергоспоживання» та «Бета-версія стану батареї». . "в розділі "Пікова продуктивність"

Натисніть на опцію"Вимкнути", щоб відключити управління продуктивністю

Зверніть увагу, що ви не побачите можливість відключити управління продуктивністю, поки ваш iPhone стався принаймні принаймні одне раптове відключення, і як тільки ви відключите керування продуктивністю, його не можна буде знову ввімкнути. /strong>

затемнення підсвічування

Зменшення гучності динаміка

Довший час запуску програми

Ніжча частота кадрів при прокручуванні

>

Flash може вимикатися у програмі камери

Поступове зниження частоти кадрів у деяких програмах

Однак ця функція керування продуктивністю може не впливати на ключові системні області, такі як:

Apple Pay

Точність розташування

Продуктивність GPS

>

Якість стільникового зв'язку

Якість фото та відео

Майте на увазі, що єдине постійне рішення - отримати нову батарею, якщо у вас є пристрій, який часто несподівано відключається і піддається управління продуктивністю Apple. Заміна старого акумулятора поверне ваш iPhone у робочий стан з максимальною продуктивністю та можливостями.

Поштова розсилка Підпишіться, щоб бути в курсі всіх новин
успішно відправлено
Наш блог Читати більше статей
2021-12-09 Що робити, якщо ви втопили iPhone?

Читати далі
2021-05-18 Смішні речі, щоб запитати у Сірі! Ви сміятиметеся!

Siri – персональний помічник Apple із голосовим управлінням. Вперше він з'явився на iPhone4S і був названий Apple відмін

Читати далі
2021-11-02 Як визначити, що батарею Вашого iPhone потрібно замінити?

Читати далі