ru uk
2021-05-12

iPhone SE 2 що ми знаємо

Apple iPhone SE був випущений ще в 2016 році і зовні нічим не відрізняється від iPhone 5s, але має відмінну продуктивність . . Тим не менш, SE якийсь час не оновлювався, але останні новини вказують на те, що Apple має намір випустити оновлений iPhone SE під назвою iPhone SE 2 у найближчі кілька місяців. Ось все, що ми чули про передбачуваний iPhone SE 2 2018, включаючи дату випуску, характеристики, характеристики та ціну.

iPhone SE 2: Дизайн

Найнадійніший Слух, які ми чули досі про дизайн SE 2, виходить із відео, розміщеного в соціальній мережі Weibo. Відео передбачає, що новий iPhone SE 2 матиме майже такий самий дизайн, що і його попередники, але одна істотна відмінність полягає в тому, що новий телефон може мати скляну задню панель для бездротової зарядки, як у iPhone 8. SE 2, ймовірно, буде доступний у золоті. , сріблястий та космічний сірий.

iPhone SE 2: Дисплей

В Інтернеті також ходять чутки, що ми можемо побачити екран трохи більшого розміру, який піднімається до 4,2 дюйми з 4,0 дюйми. дисплей для iPhone SE. Зрештою, пристрій може мати більший акумулятор і чіткіший дозвіл, але, можливо, не буде великої різниці, коли справа доходить до перегляду.

iPhone SE 2: камера

Стільки Хотілося б побачити подвійну камеру, але не схоже, що це відбудеться на iPhone SE 2. Тим не менш, ми очікуємо 12-мегапіксельний задній шутер, який отримає OIS, а також 7-мегапіксельну фронтальну камеру.

iPhone SE 2: обладнання та програмне забезпечення

Ходять чутки, що iPhone SE 2 буде заснований на Apple iPhone 7. Якщо це правда, то це означає новий SE 2 буде переходити з процесора A9 на процесор A10 із співпроцесором M10. В цьому випадку в телефоні буде швидший датчик Touch ID, якого немає в початковому iPhone SE.

iPhone SE 2: Дата випуску

Попередній iPhone SE був випущений у присвячений заходу в березні 2016 року, цілком імовірно, що Apple випустить iPhone SE 2 на WWDC 2018 у червні. А якщо ні, то запуск SE 2 може бути відкладений до вересня, коли Apple випустить основний iPhone.

iPhone SE 2: ціна

iPhone SE - відмінний вибір для людей, які бажають отримати досвід iPhone без неабиякої ціни, і ми очікуємо, що це продовжиться і з новим iPhone SE 2. Ціна iPhone SE починається всього з 349 фунтів стерлінгів, тому ми хотіли б, щоб iPhone SE 2 коштував за тією ж ціною. точка, але ймовірно невелике збільшення ціни.

Можливі характеристики iPhone SE 2

Роздільна здатність: 1136 x 640

Розмір дисплея: 4,0-4,2-дюймові світлодіодні- IPS-дисплей з підсвічуванням

Набір мікросхем: Apple A10 Fusion

ОЗУ: 2 ГБ LPDDR4X

Bluetooth: 5.0

Роз'єм для навушників: Ні

>

Wi-Fi: адаптер 802.11ac

Фронтальна камера: 7 МП

Варіанти внутрішньої пам'яті: 32 або 128 ГБ

Графічний процесор: PowerVR Series7XT Plus (6 -core GPU)

Основна камера: одиночний об'єктив 12MP з підтримкою 4K 30FPS

Ємність батареї: менша, ніж батарея iPhone 7

Процесор: чотириядерний , ( Два ядра Hurricane 2.34GHz + два Zeph років)

Характеристики: бездротова зарядка, Touch ID, швидка зарядка, Siri, ступінь водонепроникності IP67, підтримка 3D Touch

Бажаєте продати? Посилання

Поштова розсилка Підпишіться, щоб бути в курсі всіх новин
успішно відправлено
Наш блог Читати більше статей
2021-12-09 Що робити, якщо ви втопили iPhone?

Читати далі
2021-05-18 Смішні речі, щоб запитати у Сірі! Ви сміятиметеся!

Siri – персональний помічник Apple із голосовим управлінням. Вперше він з'явився на iPhone4S і був названий Apple відмін

Читати далі
2021-11-02 Як визначити, що батарею Вашого iPhone потрібно замінити?

Читати далі