ru uk
2021-05-18

Дата виходу нового iPhone, ціна та чутки у 2018 році

Apple завжди змушує людей гадати та дізнаватися новини про свої нові продукти. Деякі правдиві, а деякі - підробки. У 2018 році також є чимало новин про випуск феноменальних нових випусків iPhone.

iPhone X - попередній рік випуску Apple був наддорогою моделлю, що не призвело до масового оновлення телефонів серед усіх інших. маси.

Крім того, iPhone X не отримав особливого покращення функціональних можливостей у порівнянні з попередніми версіями 8 або 8 plus, за винятком вартості.

Ці днів соціальні мережі забиті новинами про останню версію iPhone X Plus. По правді кажучи, ЗМІ не повідомляли офіційного дня випуску .

Отже, деякі з основних функцій, які, як очікується, будуть змінені:

Немає адаптера для навушників

Гніздо для навушників було знято з iPhone кілька років тому. У звіті MacRumors говориться, що Apple, можливо, не буде включати адаптер в iPhone X Plus.

Бездротова зарядка

Клієнти розчаровані тим, що дротовий зарядний пристрій із торішніми випусками iPhone. Можливо, компанія почула колективне хныкание користувачів і вирішила включити адаптер USB-C на 18 Вт і кабель Lightning. Це здається гарною новиною для покупців.

OLED-дисплей

Раніше було досить поширене, що iPhone наступного покоління буде мати OLED-дисплеї. Проте в останніх новинах йшлося про протилежне, що Apple скасувала замовлення на 5,2-дюймові дисплеї. Цікаво буде подивитися, що Apple принесе своїм клієнтам у X Plus.

Ціна та дата випуску

iPhone X - найдорожчий телефон з випущених. компанії Apple. Проте цього разу бренд найбільше зацікавлений у зниженні вартості своїх моделей 2018 року. Як повідомляє KGI Securities, новина про скорочення випуску майбутніх моделей iPhone була рознесена невдовзі після випуску iPhone X. Крім того, AppleInsider повідомив, що буде проведено продаж бюджетної моделі з діагоналлю 6,1 дюйма. iPhone з РК-екраном у 2018 році. Модель, ймовірно, коштуватиме від 650 до 750 доларів, і через розпродаж клієнти зможуть придбати її за ще нижчою ціною. Але так, у неї також є KGI Securities повідомила, що в 6,1 -дюймовому телефоні не буде 3D Touch або камери з двома об'єктивами, що повністю пояснює зниження вартості. /p>

За словами Аміта Дар'янані, 6,1-дюймова РК-модель коштуватиме 700 доларів, тоді як модель 5.8 OLED може починатися з 899 доларів. Проте iPhone X збереже свою високу вартість у 999 доларів.

Учась на минулих помилках, Apple знизить вартість нових версій iPhone, щоб збільшити продажі своїх останніх моделей, як передбачив Дарьянані.Що ж, цілком очевидно, що зниження вартості спонукає покупців до оновлення, що призведе до масових продажів майбутніх моделей. остання модель буде називатися iPhone 9, але після раптового постачання iPhone X між серіями це ім'я також стало несподіванкою.

Продовжуючи останню серію, це могло бути також називається iPhone X Plus. Решта нам доведеться почекати і подивитися. Чутки про дизайн

Оскільки в серії iPhone X запущені різні моделі, одна з них напевно підійде. мати металевий корпус згідно з історією в Nikkei Asian Review. 6,1-дюймовий РК-телефон може мати металевий корпус і доступний у різних вражаючих кольорах.

Ми особисто думаємо, що 5,8-дюймовий і 6,5-дюймовий телефон буде оснащений скляним корпусом, слідуючи фірмовому зовнішньому вигляду поточного iPhone X.

Існують різні правди та чутки про майбутні випуски моделей iPhone . Тим не менш, одне можна сказати напевно: у 2018 році будуть представлені різні запуски, які будуть дешевшими та оснащені відмінними функціями. Нам просто потрібно зберігати спокій і чекати на офіційні новини.

Поштова розсилка Підпишіться, щоб бути в курсі всіх новин
успішно відправлено
Наш блог Читати більше статей
2021-12-09 Що робити, якщо ви втопили iPhone?

Читати далі
2021-05-18 Смішні речі, щоб запитати у Сірі! Ви сміятиметеся!

Siri – персональний помічник Apple із голосовим управлінням. Вперше він з'явився на iPhone4S і був названий Apple відмін

Читати далі
2021-11-02 Як визначити, що батарею Вашого iPhone потрібно замінити?

Читати далі